top of page

WIE ZIJN WIJ

DSC_6362d_edited.jpg

Dr. Germaine Relyveld

Dr. Germaine Relyveld is founder en directeur van The B Bar waar zij zich vooral richt op de algemene dermatologische  ziektebeelden, preventieve skin checks én injectables (o.a. Botox, fillers en skinboosters).

Zij is, naast haar specialismen in de allround dermatologie en cosmetiek, ook specialist op het gebied van pigmentstoornissen (bij de donkere huid) en huidkanker. 

 

Daarnaast is zij werkzaam als Dermato-oncoloog in het Antoni van Leeuwenhoek, waar zij zich bezig houdt met huidkanker en alle huidziekten die optreden in het kader van kanker en behandelingen voor kanker.

           

Dr. Relyveld is aangesloten bij:

  • Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) 

  • Dutch Melanoma & Skin Cancer Group (DMSCG)

  • Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Dermatologie (NVCD)

  • European Academy of Dermatology and Venereology (EADV)

  • American Academy of Dermatology (AAD)

  • Aesthetic Multispecialty Society (AMS)

  • International Confocal Group (ICG)

 

BIG-nummer: 09055270201

WhatsApp Image 2021-04-16 at 10.55_edited.jpg

Régine Relyveld

Régine Relyveld founder en directeur van The B Bar, is verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele zaken. De main focus zijn continue optimalisatie van kwaliteit en patiënttevredenheid.

Régine heeft zowel in Nederland als in het buitenland jarenlange ervaring opgedaan in customer service, management en daily operations bij kleine en grotere bedrijven.

IMG_1757_edited.png

Mariette Volker 

Mariette Volker, is sinds november 2020 werkzaam bij The B Bar als praktijkondersteuner. Naast haar werkzaamheden in The B Bar, is zij sinds 2002 werkzaam als assistent op de polikliniek dermatologie in het Antoni van Leeuwenhoek. 

bottom of page