"Onze missie is cliënten en patiënten voorzien van hoge kwaliteit zorg, waarbij persoonlijke aandacht, veiligheid en kwaliteit onze belangrijkste prioriteiten zijn. Zowel op het gebied van medische als cosmetische zorg zijn wij zeer ervaren en werken wij volgens de geldende richtlijnen."

DSC_6362d.jpg

Dr. Germaine Relyveld

Germaine Relyveld, is naast de allround dermatologie en cosmetiek ook specialist op het gebied van pigmentstoornissen (bij de donkere huid) en huidkanker. Naast haar werkzaamheden in The B Bar waar zij zich vooral richt op de algemene dermatologische ziektebeelden, preventieve skin checks én injectables (o.a. Botox en fillers), is zij werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek. Daar houdt zij zich bezig met huidkanker en alle huidziekten die optreden in het kader van kanker en behandelingen voor kanker.

           

Dr. Relyveld is aangesloten bij:

de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV), de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Dermatologie (NVCD), de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) en de American Academy of Dermatology (AAD).

BIG-nummer: 09055270201

WhatsApp Image 2021-04-16 at 10.55.44.jp

Régine Relyveld

Régine Relyveld leidt de dagelijkse operationele zaken van The B Bar waar continue optimalisatie van kwaliteit en patiënttevredenheid de main focus zijn. Zij heeft zowel in Nederland als in het buitenland jarenlange ervaring opgedaan in customer service, management en daily operations bij kleine en grotere bedrijven.

IMG_1757.jpg

Mariette Volker 

Mariette Volker, is sinds november 2020 werkzaam bij The B Bar als praktijkondersteuner. Naast haar werkzaamheden in The B Bar, is zij sinds 2002 werkzaam als assistent op de polikliniek dermatologie in het Antonie van Leeuwenhoek.